Deri kılıf

Samsung Galaxy S23 Serisi Deri Kılıflarımız

Samsung Galaxy S23 Serisi Deri Kılıflarımız
Yeni Samsung galaxy s23 cihazınız için %100 deri kılıfımızla kalabalığın arasından sıyrılın. Deri dokusu, tutmayı rahat hale getirir ve toza, çizilmelere veya düşmeye karşı koruma sağlar. Bu yeni telefon kılıfının benzersiz tasarımı sizi diğer herkesten farklı kılar.

Yeni Samsung galaxy S23 için aynı anda lüks, dokunsal ve koruyucu bir kılıf tasarlamaya büyük özen gösterdik. Stoklarımızdaki en iyi deriden üretilen ve el işçiliğiyle özenle tamamlanan bu kılıf, yeni cihazınızı mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Magic Wallet Kılıflarımız, ekranınızın her zaman korunmasını ve telefonunuza mükemmel şekilde uymasını sağlamak için manyetik bir kapakla tamamlanmıştır. Manyetik çıtçıtlı kapak telefonunuzu güvenli bir şekilde kapalı tutar ve kazara açılmasını önler. Samsung galaxy s23 için özel üretilen bu yeni kılıfla telefonunuzu şımartın. Telefonunuza mükemmel uyum sağlar, çizilmeye ve darbelere karşı korumanın yanı sıra rahat bir his sunar. Bu kılıf Türkiye'de usta deri işçilerimiz tarafından el işçiliğiyle üretilmiştir.


Flex Deri kılıfımız hafif ve basit olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu kılıf telefonunuza herhangi bir hacim katmaz ve ikinci bir cilt gibi kayar. Yeni Samsung Galaxy S23'ün ikonik özellikleriyle tasarlandı. Yumuşak kumaş astar çizilmelere ve darbelere karşı korurken, deri dış yüzey eliniz için güzel bir tutuş sağlar. Kılıf, yapay renklendirici veya kimyasal madde gerektirmeyen bir işlemle üretilmiştir. Geleneksel görünümünü vermek için özenle eskitilmiş ve gevşek damarları yok etmek için elle cilalanmıştır. Deri, telefonunuzu korurken günlük aşınma ve yıpranmaya dayanması için özel olarak işlenmiştir.

 

Sonraki gönderi

Gerçek Deri Ürün Bakımı

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.